By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Mar-2010 03:02 Email | Share | | Bookmark
Oder

 
 
 
View all 8 photos...
50pcs tat buah oder dr Rina. Tq Rina coz slalu oder & tlg promote kan


Kek buah kukus utk kak ani, jiran lama


cistat oder dr mala 35pcs, rizunani 50pcs&benjy 50pcs. Semuanya dr UTM


cmc oder dr kak zam UTM


cuppies mkn2 oder dr comel@my fren. sibok btl si comel ni,dr mggu lps lg asyik ckp nak mkn kek ajer


Tuesday, 23-Mar-2010 03:20 Email | Share | | Bookmark
Fondant Hantaran Cakes Decor Class

 
 
 
View all 6 photos...
13 Mac lps aku & yati (kwn lama) join class kek fondant hantaran bersama comel@Comel's Cake & Cupcakes d Setia Tropika. Dasyat sunggoh class kali ni sbb stat pkl 11pg smpai la 11mlm, fuh! Tp mmg bes la blaja dgn comel. Orgnya muda tp ilmu mmg bnyk ttg fondant. Hrp comel x serik mengajo student mcm kitorg ni ye,hahaa



ni la hasil kek yg aku deco masa class


ni plak hasil kek yg yati deco, sweet je colornya


b'gambo sblm balik, muka letih


me,comel&yati


Friday, 19-Mar-2010 07:12 Email | Share | | Bookmark
Entry Tertunggak - cupkek utk majlis cukur jambul aina

 
 
 
View all 8 photos...
Entry kali ni entry tertunggak. Majlis cukur jambul aina dah pon slesai diadakan pd bln 2 lps. Tp bleh terlupa plak nak publish gmbo cupkek ni. Cupkek ni ku buat sndri total lbh kurang 120 pcs semunya yg mana abis licin kene mkn oleh tetamu yg dtg. Simple deco je sbb nak cpt siap. So layan gambo je la ye







Tuesday, 16-Mar-2010 00:10 Email | Share | | Bookmark
Oder

 
 
 
View all 11 photos...
Cmc 2.8 kg utk haziq (ank sdr). Kek ni utk d bawa ke tadika


1.5 kg cmc oder dr kak raja UTM


50 pcs choc moist cc. Cc ni aku sponser utk ira (sedara) sempena perkahwinan nya. Cc ni utk d beri pd kwn2 rapat shj. Mjlis perkahwinan ira di adakan di kajang. So jauh la perjalanan cc ni. From JB to kajang. Lega sbb kek berada dlm keadaan slmat sesampai nya di kajang cuma ada sbijik je cc yg rosak . Hehehe x pe la,adat la tu kan, dah bwk dr jauh. Ira yg nak ada huruf Z&H ats cc tu. Hrp ira suka la ye dgn design yg simple ni ye&slmt pengantin br


Bb cistat oder dr kak rohaya (40 pcs), kak raja (100 pcs) & laila (50 pcs). Tiga2 org ni smuanya dr UTM. Tq semua


1.8kg cmc oder dr laila UTM utk b’day adik & ank nya


2kg choc sponge kek oder dr farah UTM. Fara kata dia nak kek yg sama design mcm kek dlm entry sblm ni. Bukan kek je,lilin pon dia nak sama jgk


250pcs choc moist cc oder dr as kota tinggi. Sbenanya as dh lama oder cc ni, dr thn lps lg, klau x silap bln 10 kot masa aku tgh pregnant lg. Tema merah puteh. Tq as ats pujian tu ye


Tuesday, 2-Mar-2010 00:23 Email | Share | | Bookmark
Oder On 26 & 27 Feb. 2010

 
 
 
View all 10 photos...
26 Feb cuti sempena Maulid Nabi ramai yg amik kesempatan utk buat kenduri. So masa cuti tu saya x dpt la nak rehat sbb kene siapkan tempahan. Masa siapkan semua tempahan ni, aina meragam juga tp nsib baik ada hubby yg tlg jaga dia. Mmg dr pg-mlm mama lgsung x jaga aina, smuanya ayah dia yg settle kan. kalau hubby x de,sure x dpt la saya nak siapkan semua ni.

1.5kg cmc & 50 pcs tat cis oder dr along @ mariam, Tmn Pulai Jaya utk di present kan kpd jirannya yg buat kenduri sempena Maulid Nabi. along ni schollmate saya. cmc juga oder dr nizam JKR, tq yer


tat cis & tat buah cmpur2 total 180pcs oder dr mak ros @ mentua akk, Rumah MARA Tampoi utk mjlis harijadi cucunya, haziq (anak sedara saya ler tu )


100 pcs bajet choc moist cc oder dr kak uda juga utk kenduri sempena Maulid Nabi


100pcs bajet orange butter cc oder dr akk utk d beri pd tetamu yg dtg mjlis harijadi haziq. kpd sesape yg b'minat nak oder, hrga nya 80sen sj tp min oder 100pcs ye


choc moist kek oder dr cik N (jiran) utk bday suaminya & 2 bj orange butter cake rm25 each utk mjlis kenduri sempena Maulid Nabi. cik N ni mmg minat sunggoh dgn kek oren.


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net