By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Feb-2010 04:32 Email | Share | | Bookmark
Oder

 
 
 
View all 17 photos...
Oder dr customer yg x sempat aku nak publish kat FP ni.

120 pcs choc moist cupkek & 1.5kg choc sponge cake oder dr emilia BBU utk b'day anak nya. 1st time oder ni, my new customer. Hrp emilia puas hati ye & tq so much



tat buah & 50 pcs cistat S size oder dr dila. Cistat juga oder dr kak ayu & kak ani. cistat RM28 @ 50pcs size S


pandan butter cupkek sblm & slps deco oder dr zila utk b'day ank nya, hafiz


ciskek, yg ni x de oder dr sape2,buat utk mkn sndiri


kek ben 10, oder dr i @ opismate, oder bln 12 lps (sblm b'salin). baru skrg publish kat FP


ni pon oder bln 12 lps (sblm b'salin) tp dh lupa nama customer yg oder, alahaiii mntk maaf la yer


cuppies utk hantaran. oder dr kak ayu utk d hdiahkan kpd anak bosnya bln 12 thn lps (sblm b'salin)& kalau x silap aku ni la oder t'akhir yg aku terima sblm b'salin hehehe sempat lg tu buat kek. kak ayu minta kita wat kan jgk kotak hantaran nya skali, so ni la hasilnya


cuppies utk hantaran. ni pon oder dr kak ayu utk d hdiahkan kpd jirannya. ni pon oder t'akhir yg aku terima sblm b'salin thnx kak ayu


oder dr mala utk b'day nya


Saturday, 13-Feb-2010 06:54 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Jambul&Berendoi Aina & Kenduri Kesyukuran

 
 
 
View all 13 photos...
Alhamdulillah, aku dah pon abis b'pantang 44 hari,yahoo merdeka! . Since semuanya dah selamat, majlis cukur jambul & berendoi & doa selamat pon diadakan di rumah mak. Majlis ni kami jemput kump Yasin ppuan. Majlis dibuat lps zuhur. Pd hari tu hubby jadi cameraman, so ni la gamba2 yg sempat my hubby snap utk tatapan semua.

Jiran2 tlg rewang


Kump Yasin ppuan


Aina dgn mama long dia (akk ipar). Aina kena sumbat puting sbb dia dah mula nak meragam


Majlis Cukur Jambul. Yg dukung Aina tu,nenek dia...


Aina tidur masa majlis berendoi...dh mengantok sgt dia


Aina & mama...


Tetamu menjamu selera






Wednesday, 30-Dec-2009 10:31 Email | Share | | Bookmark
Aina Nadhirah bt Farouk

 
 
 
View all 8 photos...
Gamba2 utk tatapan kwn2 semua...



Saturday, 26-Dec-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
Gantung Apron & dah slmt bersalin....

syukur alhamdulillah.... tanggal 20 Dis. yg lps lbh kurang jam 10.13 pg, saya dah slmat melahirkan anak pertama saya, baby girl, 2.94kg....

so nampknya sy kena la gantung apron ye , gamba baby akan saya publish nnti, tungguuuuuuu.............


Saturday, 12-Dec-2009 04:35 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidiladha-edisi terlewat

 
 
 
View all 8 photos...
Kalau ikotkan mmg dah basi nak citer psl Raya Hj tp dah bbrapa hari try nak updload gmbo ni tp FP problm plak. hr ni br ok. mcm biasa mak & kwn dia akan bakar lemang. x tinggal jg juadah2 lain, laksa johor, nasi minyk, ayam msk merah, rendang daging&ayam, ketupat, kuah lodeh.




ni plak oder dr kwn mak. dia ada oder raya puasa br2 ni tp aku tolak sbb dh x larat nak buat. raya hj dia dtg & tuntut lg kueh tat mmm ksian plak. nak x nak, ku buatkan jg lah


ni plak kek pisang oder dr cust tp lupa dah nama nya


thn ni cuma buat kek marble pelangi 2 bj je, 1 utk mak & 1 utk MIL. Akk ipar aku kata kek aku mcm kek gong xi fa cai pon ada, sbb colornya merah menyala


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net