By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Oct-2009 03:36 Email | Share | | Bookmark
Order

 
 
 
View all 11 photos...
Order bln lps....

cmcc oder dr lily, 1st time kenal&jmpa lily.sronok bila dgr feedback +ve dr lily. psni leh la oder lg yer


3bj cmc 1.5kg oder dr en farid utk jamuan kolej & oder dr yg lain jgk (dh lupa dah sape lg yg oder )


butter cake & orange butter cake oder dr dila utk open house rumahnya


cistat mmg kegemaran rmai zaman ini . oder dr zarina, anis, dila, kak ayu


tat buah oder dr zarina


choc sponge cake oder dr new customer, adussss lupa lg nama customer ni , 1st time dia oder ni utk b'day kwn nya, hrp puan customer x marah yer


kek pandan kelapa oder dr umi utk jamuan raya opis


cistat lg. 50pcs. oder dr farah yg x saba2 & t'ingin sgt2 katanya nak mkn cistat ni. ehem fara, ada pe2 ke mengidam lak





Tuesday, 20-Oct-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
Kota Tinggi Waterfall Resort

 
 
 
View all 8 photos...
Ni raya ke 3. Masa tu aku kat umah mak mentua, kota tinggi. X tau nak pegi mana&since waterfall pon dh dkt sgt,so pegi la rehat2 kan diri kat sini. Tp aku x mandi pon, hubby sorg je. Dh lama aku x pegi sini, tp keadaannya masih sama,x bnyk brubah. Aku x naik smpai ats, just kat area bwh je. X larat nak meniti tangga yg curam tu sampai ke atas. Masa aku pegi tu,bleh tahan jgk rmai org.









Wednesday, 14-Oct-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
Open House Rumah Mak

 
 
 
View all 7 photos...
Mak mmg tiap2 thn x penah mis buat open house sejak aku dr sekolah lg. Mak rajin buat open house sbb mak rmai kwn. Kalau x buat, lg letih nak layan tetamu yg dtg sket2. Mlm tu rmai yg dtg. Stiap kali open house mak yg masak sndri & menu nya punyalah bnyk. Kalau bleh, mcm2 mknan yg dia nak masak cuma kitorg je yg x larat nak tlg. Utk part aku, biasala,aku buat kek je



Mlm tu ada juga marhaban



Ni semua gmba2 pd mlm tu. Gmba smua diambil oleh hubby



Wednesday, 30-Sep-2009 13:44 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya 2009

 
 
 
View all 15 photos...
sehari sblm raya, mak & kwn dia share bakar 50 btg lemang. since kami tinggal di tmn perumahan, x de tanah, so mak tumpang bakar lemang kat rumah jiran. buluh lemang hubby amik kat blkg umah mak dia kat kota tinggi. rupa2nya susah juga ye nak amik buluh lemang nih. mmg m'cabar di bln2 pose


ni antara juadah di pg raya


posing di pg raya . thn ni aku mmg x buat lgsung baju kurung sbb dah pregnant 7bln. ni pon bju raya thn lps. aku pakai juga sbb nak amik gmbo. lg pon pg raya kalau x pkai bju kurung, rs mcm x raya je


mak&abah


ni gmba beraya rumah angah, raya ke 4


ni gmba beraya rumah akak, raya ke 6. masing2 amik gmba dgn family masing2


ni plak gamba beraya rumah ambong (abg yg sulong), raya ke 7. akk aku yg paling bnyk posing huhu






Tuesday, 29-Sep-2009 06:26 Email | Share | | Bookmark
Order

 
 
 
View all 6 photos...
Thn ni x bnyk amik tempahan kek or biskut. Sbb skrg dah pregnant 6 bln. Speed pon dah kurang . Thn ni cuma buat almond london, tat gulung, choc cip dr resepi hanieliza, biskut kuaci dr resepi mat gebu.


Yg ni plak sebahagian dr oder customer. Ada lg gmba yg x sempat diambil.


Kek lapis prune 10 bj, kek lapis vanila 10 bj & kek lapis asam manis 10 bj jgk. semua ni oder dr Dila. Thn lps oder, thn ni pon oder jgk. Semunya kita mntk tlg partner & akk buatkan. Kalau saya yg buat sorg, fuhhh jwbnya sakit pinggang lerrr


Thn ni cistat mendpt oder yg paling laris sekali. Stat dr mula puasa smpai la nak raya, permintaan cistat mmg bnyk esp oder dr kak wan rohani. Tq yer


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net