By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Aug-2009 02:39 Email | Share | | Bookmark
Cupcake

 
 
 
View all 11 photos...
70pcs choc moist cc tempahan dr kak gee BBU utk mjils kenduri rumahnya. 1st time dia oder ni&1st time aku jmpa kak gee masa anto kek ke rumahnya. peramah sunggoh kak gee ni mcm dh lama kenal jer. tq kak gee


30pcs choc moist cc tempahan dr zarina utk b'day bondanya. sama gak 1st time dia order ni&1st time aku jmpa dia. tq ye


yg ni lak order "tumpang" dr saidatul


yg ni cc order dr su utk mkn2


yg ni pon oder dr su jgk utk sdr nya sbg hantaran merisik


yg ni lak blueberry cistat oder dr mala, chik & ani@yuna


cc ni ku hadiahkan kpd adik angkat ku,wawa sbg hantaran wedding nya. hrp wawa suka la yer




Tuesday, 18-Aug-2009 00:45 Email | Share | | Bookmark
Ikan Sembilang Salai

 
Entry kali ni x citer psl kek. Kali ni nak tunjuk gmbo ikan sembilang salai. Ujung minggu lps mak aku beli ikan sembilang. Dlm fmly aku mmg rmai yg suka mkn ikan ni. Tp aku x gemar plak. X tau nape. Biasanya ikan ni mak aku goreng/masak lemak cili api. Maklumla mak aku ni asal usul nya org negeri 9. Wlaupun kami tinggal di tmn perumahan tp mak aku mmg rjin menyalai ikan/daging kat blkg umah. The very tradisional mak aku ni . Kdg2 tu jiran blkg umah pon menumpang sama . Mmg harum la bau ikan ni bila di salai dgn tempurung&arang. Abis 1 tmn berbau gamaknya



Wednesday, 12-Aug-2009 01:09 Email | Share | | Bookmark
Order

 
 
 
View all 10 photos...
cmc order dr yanti (my classmate) yg dh berthn2 x jmpa. kek ni utk b'day husband nya. just simple deco je


tat buah ni rina punya. katanya nak buat utk kenduri lps isya'. pkl 6ptg rina dtg pick up tat buah ni tp x smpai 1jam lps tu rina call back. dia ckp tat buah dah slesai di 'kenduri' oleh makcik2 nya .so x sempt la nak di hidangkan utk tetamu


choc moist cc utk saidatul yg dah lama t'ingin nak mkn tp kita yg x buat2


kek barbie tempahan dr kak noi, tq yer kak noi


kek pooh order dr ustazah sekolah agama, almk lupa lak nama ustazah tu


cmc oder dr kak raja utk di bawa ke kl - kek 1.5kg RM35


Thursday, 6-Aug-2009 03:21 Email | Share | | Bookmark
Semuanya Pink

 
 
 
View all 7 photos...
Minggu lps ada tempahan cc utk hantaran & wedding cake dr org yg berlainan. Tp persamaannya, semua bertemakan pink. Lg sng la keje



cc utk hantaran bertunang order dr auntie maria


Yg ni 2 kek yg b'beza, tempahan dr 2 customer. Sekali pndang nmpk mcm sama, tp ada lain sket. 1 order dr ain utk wedding nya. 1 lg order dr auntie maria utk celebrate ulang thn perkahwinan & b'day


Monday, 3-Aug-2009 04:40 Email | Share | | Bookmark
Birthday Kak Ngah & Abg Yazid

 
 
 
View all 8 photos...
Birthday Kak Ngah (akak ipar) dah lps dah, bln 6 aritu. Then birthday abg yazid (abg ipar) on 28 Julai. So celebrate skali la. Buat kat umah mak. Just mkn adik bradik je. Sj2 je sronok dpt b'kumpul mkn sama2.


Aku buat 2 kek utk kak ngah & abg yazid. Kek ni aku buat sejam sblm majlis meniup lilin diadakan hehehe poyo je.


Sblm mkn, sesi penyampaian hadiah dulu , oleh pak ngah (abg ku) kpd abg yazid & dr akk utk kak ngah. Gambar pak ngah goyang r, sbb pak ngah x reti dok diam. Masa aku nak amek gmba tu, dia dok gerak2 je, tu yg gmba blur


Menu mlm tu. Mak msk nasi ayam&puding kastad. Then beli sate&anggur. Popia goreng sndri. Piza beli ready made, just bakar je. Aku oder krim puff.


Bacaan doa&makan.....


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net