By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Nov-2010 03:57 Email | Share | | Bookmark
Tempahan

 
 
 
View all 12 photos...
32pcs choc moist cupkek saiz s oder dr ili nusajaya


30pcs choc moist cupkek saiz s + edible imej princess oder dr eka tmn saujana kota tinggi. x ingt dah ni oder kali yg ke berapa.ape2 pon tq ye eka, sng berurusan gan eka,through FB je .
lega bila dpt feedback dr eka kat my FB "Thanks to Noraini Ali utk cuppies yg chomel & choc moist yg sngguh shedap"


vanila sponge cake + filling bbery & 32pcs vanila butter cupkek saiz s campur2 dgn edible imej oder dr my bes fren hazila. cupkek tu utk b'day anak bujangnya & kek plak surprise utk parent nya yg menyambut ulang thn perkahwinan yg ke 35. cupkek zila nak design mcm dlm my entry sblm ni.



choc moist cake & 32pcs vanila butter cupkek saiz s oder dr aisyah (my new customer). aisyah ni staf FKA UTM tp stay kat Pontian. so masa dia pick up kek tu,dia dr Pontian lah.fuh jauh jgk tu,perjlnan lbh kurang 1jam ++.tq aisyah,wlaupun jauh,sudi oder gan akk ye.aisyah nak kek & cupkek tema kete ats jln raya .aisyah ada bg contoh design,so kita ikut je.siap request nak ada signboard.puas la m'cari signboard.last2 kita gunting signboard dlm buku undang2 jln raya ank sdr huhu.




Tuesday, 16-Nov-2010 03:34 Email | Share | | Bookmark
Birthday Ikmal

 
 
 
View all 4 photos...
Happy B'day Ikmal (anak sedara) dr Ucu... Pg tu sblm mjlis,aku sempat buatkan Ikmal kek kecik. Kalau buat kek besar2 pon kami smua x mkn.Just simple mjlis utk Ikmal, buat kat umah mak.




Thursday, 11-Nov-2010 03:55 Email | Share | | Bookmark
SBC-Purple Pink

 
 
 
View all 5 photos...
Steam butter cream bertemakan purple pink oder dr Su UTM utk mjlis tunang adik ipar nya.tq Su





Tuesday, 9-Nov-2010 03:41 Email | Share | | Bookmark
Cupcake Door Gift

 
 
 
View all 6 photos...
vanila butter cupkek 100 pcs oder dr Fara UTM utk door gift mjlis kawen adik lelakinya on 7 Nov 2010.design fara x kisah katanya. tq fren



sblm di make up


dah siap packing


Wednesday, 3-Nov-2010 07:14 Email | Share | | Bookmark
Tempahan

 
 
 
View all 11 photos...
1.2kg choc sponge cake & 40pcs vanila butter cupkek oder dr Kuntum tuan punya Tadika D' Ceria Tmn U. tq



1.2kg vanila sponge cake oder dr my bes fren Dila Tmn Pulai Perdana. rmai plak yg bekenan paten mcm ni



choc moist cupkek oder dr Cikgu Shikin Tmn U utk ank sdr nya. tema pink purple.Shikin nak cupkek saiz M ,aku buat saiz s la plak.aduiii cmne leh slh plak ni. ni 3rd time shikin oder.mintk maaf bebnyk la shikin ye.seb baik shikin halal kan


ni smua oder dr su.su oder utk dia mkn2 & tlg oder kan jgk utk kwn2 dia.tq su slalu oder dgn ai





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net