By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Nov-2010 08:13 Email | Share | | Bookmark
Sime Darby Pasir Gudang JB

 
 
 
View all 9 photos...
3bj kek yg setiap satunya seberat 2kg oder dr k mbong&k azmah utk celebrate b'day staf. Kek span perasa vanila, choc&coffee mocha. Then k azmah request nak ada logo company. Aku bab2 menulis ats kek guna krim ni mmg laaaaa lemah,maklum la tulisan x brapa nak cantik, senget benget dibuatnya. Aku lbh suka tulis guna fondant,kemas&cantik. Logo tu my hubby yg draw kan then saya yg warna kan dgn krim.

Kek ni aku anta ke rumah k mbong di Plentong mlm sblm mjlis (kamis 28 Okt). Tau2 je lah hiway nak ke pasir gudang tu,jln punyalah teruk. b'lubang2&bnyk yg rosak. Sesampai nyer kat umah k mbong aku tgk buah ceri dah t'golek kat ats kek. laaaaa aku dah agak dah. tp seb baik x la teruk sgt cuma ada kesan merah wrna buah ceri tu je ats kek. Len kali x nak la letak buah ceri dulu.

Pe2 pon tq so much & hrp mbong&k azmah puas ati dgn kek2 ni.










Tuesday, 26-Oct-2010 03:47 Email | Share | | Bookmark
Tempahan

 
 
 
View all 11 photos...
Semua nya tempahan dari comel@yati my bes fren utk bday alisha,anak yg ke 2, umo 1 thn. choc sponge cake 2kg+edible imej alisha, 60pcs cupkek elmo utk mkn2&50pcs plain choc moist cupkek utk goodies bag. mjlis on 17 Okt lps. since bday comel p'hujung okt so dia celebrate skali. saya buatkan sbijik kek butter utk dia. simple kek je.





32pcs choc cupkek oder dr fara. fara mmg slalu oder utk sdr mara dia.tq fara.but kali ni aku dh buat silap r.fara nak cupkek tema ijau puteh,tah mcmana aku leh lupa.aku buat colorful pulakkkk adoiiiii so sori la fara. seb baik la fara ni x cerewet.




ni plak last minit oder dr regular customer-yani. kalau dah nama nya regular customer, kena la buat juga ye . ni la design yg simple aje. kek tu pns lg aku dah curah kan choc ats nya. abis b'kedut2 choc tu. seb baik dpt feedback +ve dr org2 yg mkn kek tu.pe2 pon tq yani


Thursday, 14-Oct-2010 06:27 Email | Share | | Bookmark
Macam2 Tempahan

 
 
 
View all 17 photos...
2kg choc span kek oder dr aisyah, Benut Pontian utk bday nyer. tq aisyah & your +ve feedback. design kek aisyah yg pilih. kek bday ni dh mcm kek kawen dah



32pcs choc moist cc saiz S oder dr lily FSKSM UTMJB utk celebrate tetamu yg dtg beraya umah nya. nak tema merah puteh sama mcm cat umah. pulak dah!! RCK tu means 'rombongan cik kiah' .mmmm... mcm2 kerenah customer, layannnnnnnn


100pcs butter cupkek saiz S oder dr liyana my schoolmate utk goodies bag mjlis marhaban umah nya


2bj kek marble oder dr kak ani jiran blkg umah utk celebrate kwn2 yg dtg beraya


kek butter utk ku bawa ke pej, ada jmuan raya 'pot luck'


100pcs cistat & vanila span kek oder dr zam FSKSM UTMJB utk celebrate kwn2 yg dtg beraya


choc moist kek oder dr kwn Yani FB-my regular customer


choc moist kek oder dr nanina my opismate. suke tgk bday boy yg cute mcm mat salleh


2bj sponge cake oder dr kak su UTM



800g @ 7" sponge cake oder dr kak rahmah UTM


50pcs tat buah oder dr rina




Monday, 11-Oct-2010 04:22 Email | Share | | Bookmark
Cupkek Hantaran Tunang

 
 
 
View all 4 photos...
Tempahan dr Yani (customer dr FB). tq yani. yani mmg slalu oder kek ,bleh dikatakan tiap2 minggu. yani pon bnyk recommend kan kek saya pd kwn2 dia .thanx a lot

cupkek ni yani tempah utk sepupunya (kalau x silap), utk belah lelaki&ppuan .design cupkek yani yg bagi. kek ni utk d bawa ke Muar. smoga yani&kek slmt smpai ye ,maklumla butterkim.kalau fondant tu x la risau sgt.




Monday, 4-Oct-2010 02:45 Email | Share | | Bookmark
My 2nd Steam Butterkrim

 
 
This is my 2nd SBC yg ku buat on 1 Okt pkl 2pg huhu (slps p'cubaan pertama ku gagal hehe) & kali ni aku rs aku tlh berjaya membuat nyer yipppiiiiiii sronok nyerrrr!!! berbaloi aku tido pkl 2pg.

kek ni utk ku hadiahkan kpd sahabat ku yg bertunang on 2 Okt bertema kan wrna choc krim. utk uji semoga kekal hingga ke jinjang pelamin. sape2 yg berkenan nak oder, bleh contact ai ye tq pd sifu azie yg ajarkan



Gambar yg dikirim oleh Uji, tq


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net