By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Sep-2010 07:00 Email | Share | | Bookmark
TemPaHaN

 
 
 
View all 11 photos...
cmcc tempahan dr Jun (customer melalui facebook) nak tema bola


cmc oder dr Jun jgk tp dia oder kan utk opismate nyer


cmcc oder dr Cikgu Shikin, SKTU 2 utk bday 2 anaknya


cmcc oder dr Ima, new customer


cmc oder dr Amai, Plaza Angsana JB


cmc & 20 pcs cmcc tema elmo oder dr Yani (customer melalui facebook)


cmc oder dr Ain


Friday, 17-Sep-2010 08:32 Email | Share | | Bookmark
RAYA 2010

 
 
 
View all 16 photos...
Thn ni beraya kat umah mentua di kota tinggi. Kamis 9hb dah balik dah.then raya ke 2 kami adik bradik beramai2 beraya ke N9 pegi umah mak lang&mak long. kami smua bermlm di Ancasa Resort, PD. mcm biasa la kat hiway kete mmg bnyk. drive pon x leh laju, 50, 60km sejam jer.

1st raya kat umah MIL@Kg Makam Kota Tinggi. kami b'gambar 3 branak. mcm biasa la,bnyk kali kena snap gamba sbb aina x reti dok diam


Aina dah 9 bln




Raya ke 3 di umah bang teh seremban. kami b'gamba beramai2. yg paling meriah senyum nya tu mmmmm mcm biasa la angah


Raya ke 7 kat umah MIL semula. b'gambar ramai2 dgn family hubby


Dgn MIL&FIL


Depan umah MIL



Tgk la tu,mcm2 hal bdk2 kenit ni masa mak2 org nak amek gamba, huru hara di buatnya. mcm2 gelagat. tp aku suka gmba ni & gmba ke 2 tu baru la tenangggggggg tp tu pon ada yg m'cangkung la,melopong mulut la,mcm2 aksi


Wednesday, 18-Aug-2010 09:15 Email | Share | | Bookmark
Shortbread

 
 
 
View all 5 photos...
Now open for sale - RM25 @ 50 pcs







Wednesday, 18-Aug-2010 03:40 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN BISKUT RAYA

 
 
 
View all 13 photos...
D' AI KITCHEN merupakan ejen kepada Rbecca Cookies. Menggunakan butter jenama Tatura & Golden Churn . Harga RM25 sahaja (*pssstt thn ni kita mls nak buat kueh raya )

Chocolate Stick
50pcs / container



Chocolate Almond Bar
52pcs / container



Square cookies
50pcs / container



Bread cookies
49pcs / container



Classic cookies
49pcs / container



Coffee mate cookies
50pcs / container



Suji 1 M'sia
49pcs / container



Lovely lace
52pcs / container



Almond crunchy
44pcs / container



Winter sonata
48pcs / container



Strawberry cookies
50pcs / container



Orange mouse
50pcs / container



Tuesday, 17-Aug-2010 07:47 Email | Share | | Bookmark
TeMpaHaN SbLm PuAsA

 
 
 
View all 12 photos...
Ni lah hasil percubaan pertama ku buat Steam Butterkrim. Tp rasanya masih lg x puas ati,bnyk kekurangan & akan cuba lg smpai perfect


Choc sponge cake 1kg utk celebrate b'day staf tempahan dr Zura BPPO UTM. Tq coz slalu oder dgn saya. Request dr slh sorg staf pej tu nak kan design mcm ni


2.5kg strawberry sponge cake oder dr Dila, my besfren utk d bw ke taska


6pcs choc moist cupkek 'tumpang oder' dr Ain student UTM


50pcs choc moist cupkek S size, choc moist kek&vanila sponge kek 1kg oder dr Kak mimie. So far tiap2 minggu kak mimie oder kek



800g choc sponge kek&6pcs choc moist cupkek edible imej upin ipin oder dr Pn Fazilah UTM


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net