By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Apr-2010 06:27 Email | Share | | Bookmark
Strawberry shortcake

 
 
 
View all 4 photos...
kek span perasa choc & vanila, 4kg++ oder dr kak azil. tq





Wednesday, 7-Apr-2010 04:30 Email | Share | | Bookmark
Aina Nadhirah 3bln 6hari

 
 
 
View all 6 photos...
gambar ni ku ambil semlm....







Wednesday, 7-Apr-2010 02:07 Email | Share | | Bookmark
Oder

 
 
 
View all 8 photos...
1kg strawberry sponge cake oder dr Linda UTM


cistat oder dr kak aini utm (100pcs), kak rohayah utm (25pcs), ju utm (50pcs), kak nor utm(50pcs), ita utm (25pcs).tq smua


25pcs marble butter cupkek oder dr Dr. Naziha utm utk b'day anaknya. wrna pilihan pink & coklat. tq Dr. . gamba kek sebelum & selepas deco


70pcs oren butter cupkek oder dr along@ct mariam (my skoolmate) utk mjlis Maulid Nabi pej nya & request extra 3bj cc utk anknya (nsib baik anak 3org je,kalau 10, gamaknya kena la extra 10cuppies) .gurau je yek






Tuesday, 30-Mar-2010 04:21 Email | Share | | Bookmark
Kek Hantaran & Kek Kawin

 
 
 
View all 4 photos...
Cmc utk hantaran pertunangan Ila & Ewan (Tmn U). Request dr parent nya, nak kan krim kek wrna puteh je


kek kawin oder dr abg ajis UTM utk d bw ke Pontian, thanx to Fara yg tlg promote kan kek ni


Tuesday, 30-Mar-2010 03:56 Email | Share | | Bookmark
Oder Dr Dila

 
 
 
Dila ni my fren ms kitorg sama2 blaja kat ITM Jengka dulu. Utk mjlis kwin adiknya (2pengantin), Dila oder 1300 pcs telo pindang, 300 pack wajik, 5kg rendang & 10bj plain cmc (last minit oder). Tp yg kita buat cuma cmc je. Yg lain2 tu mak saya yg buat. Thanx Dila

300 pack wajik


1300 pcs telo pindang


10bj plain cmc


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net