By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Sep-2007 00:25 Email | Share | Bookmark
JLN2 MKN ANGIN KE BANDUNG-Day 1

 
 
Ikan terbang ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heritage
Danar Hadi
 
Dah letih jln2, tiba2 perut terasa lapa la plak. Patot la...dah tengahari dah pon. So, kita behenti mkn dulu kat Restoran Khas Sunda Balibu. Restoran ni mmg classs. Menu special kat sini ialah ”ikan terbang” atau kita panggil Gurame&sup ekor. 1st time aku mkn ikan ni, sedap rupanya. Garing bangettt! Smpai tulang2 bersih aku mkn . Sup ekor dia pon sedap, lgsung x rsa hanyir. Aku x penah mkn sup ekor tp bila smpai Indon, t’ingin lak aku nak merasa. Kat Indon ni, menu wjib diorg ialah sate. So mana2 restoran yg kita pegi, akan dihidangkan dgn sate ayam. X plak aku jumpa sate daging atau lain2 jenis sate.

Lps mkn, kami check in dulu kat bandar Bandung. Nama apartment ni pelik sket, sebut btl2 arrrrrr Ciumbuleuit Apartment . Class jgk apartment ni. Ada 3bilik. Aku dok 4org satu rumah. Lps check in&rehat dlm 1 jam, kami smbung lg agenda jln2. Kali ni kami pegi ke beberapa shoping complex yg boleh dikatakan t’kenal jgk di Bandung- Danar Hadi, Heritage&Summit.

Dinner time! . aku pon dah x ingt la apa nama restoran ni. Tp yg pastinya decoration restoran mmg menarik. Tp x bnyk amik gmba sbb masa tu batri camera dah kong. bila dah kenyang, balik tido. Nak simpan tenaga utk agenda jln2 esok plak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net