By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Sep-2007 06:41 Email | Share | Bookmark
JLN2 MKN ANGIN KE BANDUNG-Day 3

 
Rambang mata tgk
 
Tudung Arini
Telekung
Kain Batik
 
 
Peserta
Tmn Mini
Rumah Sumatra,Tmn Mini
Rumah Sumatra,Tmn Mini
Rumah Sumatra, Tmn Mini
Rumah Sumatra, Tmn Mini
Rumah Sumatra, Tmn Mini
 
Dah msuk hari ke3. masih lg stay di Bandung. Hari ni adalah hari yg bes buat aku sbb aku mmg x saba2 nak pegi Pasar Baru. Diorg citer, kat Pasar Baru smua brg ada&lbh murah dr shoping complex. Pasar Baru 7tingkat tp sygnya aku x dpt nak abiskan 7tingkat tu sbb masa t’lalu suntuk. Kitorg dpt spend 3jam je kat sini. Aku sempat pegi tingkat 1&2 je. kat sini aku borong sakan

Lps lunch, kitorg pegi ke Tmn Mini plak. Tmn Mini ni mcm Mini M’sia Melaka la. Bnyk jenis2 rumah di Indonesia. Masa kitorg smpai kat Tmn Mini, dah maghrib. So x dpt la nak jln2. Cuma sempat pegi 1 rumah jer. Lps dinner, kami b’tolak ke Jakarta&b’mlm di Hotel Sparks


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net