By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Sep-2007 01:21 Email | Share | Bookmark
JLN2 MKN ANGIN KE JAKARTA-Day 4

 
Kebaya Sulam
Baju Pengantin
Baju Pengantin
 
 
 
Handbag-Mangga Dua
Bandar Jakarta
Dah pon msuk hari ke4-last day aku berada di Indonesia. Dr Hotel Sparks, kami trus ke Pasar Tanah Abang. Pasar Tanah Abang ni lbh kurang Pasar Baru cuma harganya mahal sket. Kalau sape2 yg buat bisnes andaman tu, bleh ler dtg sini utk beli baju2 pengantin, smua cantik2&murah bangettt . lps lunch, kami ke Masjid Istiqlal. Destinasi t’akhir kami ialah ke Mangga Dua. Kat Mangga Dua ni kita boleh beli beg b’jenama mahal dgn hrga yg murah. Punyelah bnyk jenis beg smpai x tau nak pilih yg mana 1. lps dinner, kami b’angkat ke Airport&balik ke JB melalui S’pore. So selesai la sesi jln2 mkn angin ke Indonesia. Lps ni aku plan nak ke mana plak ehhhhh . x kisah la mana2, yg pnting dpt pegi jln2 mkin angin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net