By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Mar-2008 00:59 Email | Share | Bookmark
Pre-Reunion wif ex roomates @ ITM

4 us.. me, mar, intan, liza
intan masih slimmm
soo voggy!!
we olss before balik..
smile :-)
nanti jumpa lg..
mar yg mcm anak dara soo vougue..
brides to be..
mar's hubby&son ikhwan. yg sbelah tu sape eh hehe
dok gosip apa tuh?
kaum dady
dok sembang apa tuh?
bnyknya ksut,x tau nak pilih yg mana
cun x kasut ni?
jln2 cari brg
syabil yg pemalu ahaks!
cutenya ikhwan
 
Date : 15 March 2008 (Saturday)
Time : 6.30 pm
Venue : SR, Sogo
Agenda : Pre reunion wif me + Fiance, Datin Seri Liza & Co., Datin Seri Marziana & Co., Datin Seri Intan & Co.

Thanks to mar yg sudi tumpangkan rumah dia utk kami tido&kete utk simpan brg2 yg kami beli, intan yg susah payah arrangekan pre reunion&liza yg telah berhempas pulas jadi cameraman (http://sharifahsharliza.fotopages.com) wlaupun Mar, Intan & liza dok KL ajorr tp diorg ni jarang sangat la dpt jumpa since masing2 dah beranakss dan bizi wif family n kids aku dtg KL dah byk kali.. maklumla bisneswoman kecil2 an tp kali ni jer aku mai buat gempak.. kali ni aku mai utk shopping brg2 kawin (coming soon on this Mei)

ramai lagi takde nih.. len kali kita kumpoi orang2 kita then kita reunion lagi ok.. last reunion kat PD dulu kan.. masa baru grad.. sure happening kalo semua geng ada teringat laa kenanganss kita dolu2 tau masa kat Jengka.. abeh satu Pahang kita tawaf kan!! asal jumpa signboard aja kita panjat then posing.. dila la yg ajar sruh amik gamba kat signboard. paling best kat signboard 'KG. NEW ZEALAND'.. boleh plak kasi nampak yg hujung sajaa .. syoknyaa time tu!!!.. sebb kita pon mmg minah posing.. forever and ever!! miss u galss oledi.to liza, jgn mare arr aku copy dr FP hang.


4 us-me-mar-intan-liza


we olss


bnyknya ksut x tau nak pilih yg mana


intan masih slimmm


soo voggy






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net