By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Apr-2008 07:52 Email | Share | Bookmark
Pertunangan ai&farouk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ai & farouk
Tmn Universiti, Skudai Johor

Tarikh : 29 Mac 2008
Make up artist : NOREZS BRIDAL (Nor 0127758407)
Photographer : Z, ILUSIKREATIF (0126898540)
Penggubah hantaran : Nora Wedding Planner (0192580074)


sori ler kengkawan semua, skrg ni bz betol la. nak update FP ni pon,kene curik2 masa. tmbah lak skrg ni line intenet sgt lah slow. berhari2 nak dpt update gmba2 ni. Sbenanya gmba mmg bnyk. ada beratus2 keping tp x smua yg aku masukkan kat FP ni. aku cuma pilih beberapa keping photo je utk tatapan kwn2 smua.

tanggal 29 mac 2008 yg lalu merupakan hari yg menggembirakan aku coz masa tu aku telah dgn rasmi nya menjadi tunang farouk . rombongan lelaki smpai lbh kurang pkl 3 ptg. pihak lelaki bwk 2 bentuk cincin, cincin merisik&tunang skali jln. bakal mak montoka (mentua) aku sndri yg sarungkan cncin tu . aku b'tunang x lama.lbh kurang 2bln je. mmg sronok la kan bila dah jadi tunang org ni & aku rasa pd korang smua yg dah melalui situasi ni pon stuju sgt la dgn pendpt aku ni

aku nak ucapkan tksh t'utama skali pd mak, abah, akk, akk2 ipar, abg2,abg ipar, kak ina, nora sekeluarga, ira sekeluarga, comel, mmmmm sape lg ek....adussss bnyk ni nak sebut smua x larat lah . aku x tau la nak ckp pe lg, tp yg pstinya aku sronot sronot sronot sronot nyerrrrrrrrrrrrrr


kak nor tgh make upkan aku. 2jam baru siap


boh fresh flower la, baru vogue


dh siap dah. tu yg dok sengih melebar tu :-"


cheeewaaahhhh


relax ai,relax...sat ja lg rombongan smpai


sementara menunggu, posing la sat


jeng jeng jeng... time sarung cincin


lepaih dpt cincin, kena la cium tgn bakal mak montoka


kene cium la plak, ahaks!!


tayang cincin sat b-(


b'sama bakal mak montoka b-(


hantaran smua


b'sama mak yah t'cinta (mak aku ler tu) )


tgk hntran tuuuu


rombongan lelaki dah mai 8-}


mak&abah t'sayang....


big family..... :x


tgk ape tuu.... ;


sukanya dia



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net