By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Jun-2008 08:16 Email | Share | Bookmark
swimming di sofitel palm resort

paksu, along, apin, iqmal
abg yazid pon nak interprame gaks
mak ngah&pak ngah+aku yg mls nak mandi
wani&haziq
izati tlg amik kan gambo
kete kebal ke
adventure village
nak pi mana tuh
da view
hehehe
 
 
lps mndi, main snooker lak
ikmal pon terror jgk
x sangka huby terror main sooker rupanya
bincang ape tuh
nak main bowling ker? alamak gmba gelap la plak
huby dok ajar aku hehe
syok plak main snooker eh
x betul tu jarinya heheh
izati yg nak kuruskan bdn
lps snooker, g gym lak
minggu lps abg yazid ajak pak ngah&family, aku&huby@pak su n anak2 ambong pegi swimming kat sofitel palm resort. pkl 10 pg smua dah smpai&x saba2 nak swimming. tp aku smpai lewat sket, pkl 11 . pkl 12 smua stop swimming & continue g club house plak. kat club house ada mcm2 game-snooker, golf, bowling, ping pong, gym dll. leka kat club house smpai x sedar jam dah pkl 2ptg. bila perot dah lapa, smua balik mkn lak. mak yah la yg jadi mangsa kena tlg masak utk kami smua

adventure village


posing sblm balik


lps mandi, main snooker lak


iqmal pon terror jgk


1st time aku tgk suami aku main snooker. x sangka dia terror jgk


aku mmg x penah main snooker. ni la 1st time aku pegang kayu snooker. suami dok ajar cara2 nak letak jari


amacam, ada gaya x?




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net