By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jul-2008 00:30 Email | Share | Bookmark
Kek Lagii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dah lama rasanya x citer psl kek. Dah sebulan rehat, ramai yg tel nak tempah kek. errmmmm nampaknya kena la buka kedai semula ye

Kek ni saya hadiahkan kpd jiran sempena pertunangan anak p'puan nya (kak long). since wrna temanya oren, so saya design kan kek ni penuh dgn bunga oren. hrp2 kak long suka la ye . semoga ikatan pertunangan b'kekalan hingga ke jinjang pelamin




Kek ni pula saya hadiahkan kpd linda (kwn sama tempat keje) sempena hari lahirnya yg ke....??? ermmm...bape ek? ala lupa la plak semoga panjang umor& b'tambah2 lg rzki dgn kelahiran baby baru




Dah lama x buat kek marble. tiba2 tekak ni t'ingin lak nak mkn kek marble . ats kek yg bertepek coklat tu sbb dah mls nak selang selikan dgn yg putih, so saya bubuh je ler adunan coklat semuanya, cpt siap utk d bakar



Yg ni pula saya m'cuba respi baru - marble choc cheese cake. resepi saya ambil dari hanieliza. tksh buat beliau sbb sudi b'kongsi respi. kek ni sgt mudah utk d buat & sdp





Choc moist kek dlm process masak. panassssss dlm oven


Baru kuarkan dr oven


Dah ready utk d mkn


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net