By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jul-2008 07:08 Email | Share | Bookmark
KEK MENTEGA PANDAN KELAPA

 
 
 
kelmarin sj2 la jenguk 1 fp ni. tp lupa la plak add fp tu gara2 t'pandang gmbo kek mentega pandan kelapa yg menyelerakan, t'ingin lak nak m'cubanya wlaupun saya mmg x minat kek pandan tp tetap nak cuba respi baru. lgpon bhn2 yg digunakan x la susah. lps je print respi, balik dr keje trus ke kedai beli santan&kelapa kering (bhn2 lain mmg dah ada stok). smpai je umah, letak je beg, dgn excitednya trus ke dapo . mmg mudah nak buat kek ni&hasilnya mmg x mengecewakan . esoknya bwk la kek ni ke pej. kwn2 pon ckp kek ni sodappp so tq so much la kpd yg sudi tepek kan respi ni kat fp nya. rspi ni jgk boleh diperolehi di http://resipinoraini.blogspot.com

kek sblm dibakar. adunan ijaunya dah x nmpk coz di tutupi dgn topping (kelapa kering)



lps kuar dr oven. yg ats tu itam, t'hangus sket



ni la hasil kek nya. punya la sronok sbb kek naik gebu ilang rasa penat



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net