By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Jan-2009 01:28 Email | Share | Bookmark
Picnic Di Batu Layar

 
 
ank2 sdr main pasir
sronok btl bdk2 ber3 ni lah ;-)
lps mndi smua lapar ;-)
mkn lg
 
 
family
izati...
transport kami ke batu layar
 
 
 
 
Sejak dr mula cuti sekolah, ank2 sedara x de jln ke mana2 pon. So last monday cuti Awal Muharram bg negeri Johor, mak ajak kami smua gi picnic. Aku decide pegi ke batu layar (area kota tinggi, johor). Kami b'tolak jam 9pg. Perjlnan dr skudai lbh krg 1jam lebih. Dlm perjalanan ujan gak. Hrp2 kat batu layar x la ujan. Klau ujan, jwbnya picnic dlm kete je ler

Mujur kat batu layar x ujan. Tp air laut x cntik sgt r, keruh je. X mcm masa aku pegi bln 6 aritu. Masa tu air laut ijau, cntik sgt. Mgkn sbb musim ujan. Awal pg aku & mak dh bngun prepare mknn. Kami bwk mee goreng, kentang goreng, roti john, sandwich. Akk lak bwk sup tulang cicah roti & keropok. Kami smua x mndi kcuali ank2 sdr je lah. X minat mndi kat air masin. Lps 3jam ank2 sdr berendam kat dlm laut, mkn2 & kami pon kemas2 balik. Odway balik kami singgah umah mak mentua aku kat kg makam, kota tinggi





anak2 sedara main pasir


lps mandi, smua lapa




aku paling suka gmbo ni, izati main pasir ....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net