By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Feb-2009 01:21 Email | Share | Bookmark
IT'S MY BIRTHDAY.....

 
 
 
 
 
puding&tat buah
hubby bakar otak2
laksa penang
sate ayam&daging
mknan
bukak hadiah
 
hdiah tuala dr kak long
gelak besar sbb angah mengusik
damia yg demam
umairah
Hi everyone, 30 Jan. is my birthday. It's official, I am now 32 years old . Mlmnya ada mkn2 dgn family je (mcm biasa la dah jadi acara tahunan pon). Since kita dah kwin, thn ni ada tmbahan jemputan ahli keluarga. Adik2 ipar & akk ipar belah hubby pon dtg. Tmbah meriah lg la mjlis mlm tu. Tq buat smua coz sudi dtg wlaupun jauh, mlm, siap bwk hdiah lg Menu mlm tu nasi ayam mak masak, laksa penang sponser by kngah (sdp btl la laksa kngah msk), sate sponser by abah sbb pencen dah naik , salad buah sponser by akk&kak raha, otak2 sponser by akak, puding sponser by mak mentua akk, kita buat tat buah jer hehehe.

Kali ni kita x buat kek sbb hubby dah belikan. Kita sj2 je mntk beli kat secret recipe x sangka lak dia belikan Wlaupun hnya sbijik kek tp sbb hubby yg belikan, sronok nya melebar senyum smpai ke telinga . Sblm smua balik, acara mmbuka hdiah diadakan . Kak long bg tuala, ina bg frame gamba, yan bg kotak aksesori, akk bg baju, kngah bg tudung. Tk smuaaaaa & tk juga pd kwn2 yg wish by sms&FB - bie, widya, dila, linda, liza, aiza, kak zah, hazila&yg lain2 kalau ada yg t'tinggal namanya Apa yg x sronok mlm tu ialah gmba kita smua blurrrr aduiii frust btl la. Trus x de mood nak amik gmba bnyk2. Sibok borak dgn akk&adik ipar.



Baca doa dulu


Tgh nyanyi lagu hapy b'day ni


Lps doa&nyanyi, potong kek plak


Hadiah yg kita dpt


Bukak hadiah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net