By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Jun-2009 07:13 Email | Share | Bookmark
My 1st WeDdIng AnNiVerSarY

 
 
Bngun je pg on 31 Mei 2009, hubby yg ckp "arini 1st anniversary kita kan?" lorrrrrrr aku btl2 x ingt lgsung laaa . nasib baik hubby yg ingt. then tghri tu hubby pegi JJ beli kek kat SR. beli pon x bnyk, just half of the cake je. bkn rmai pon yg nak mkn. just both of us jer. x de celebrate ape2 pon sbb masa tu kita sibuk siapkan tempahan kek&hubby pon dah nak gerak pegi kursus 2minggu kat KL. ni nak share gan kwn2 sekeping gambo masa nikah. gamba2 lain leh tgk kat FP ni ada d upload kan.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net