By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Jul-2009 03:41 Email | Share | Bookmark
Order

 
 
 
 
 
 
 
Dah lama x update FP ni. Skrg ni x bnyk amik oder sbb tgh mabuk pregnant 4bln dah. Mls sunggoh nak wat kek. Rasa mcm nak baring je 24 jam . Klau amik tempahan pon biasa nya weekend lah. So ni ada sket gmba2 tempahan yg sempat kita amik, ada lg tp x amik gmba pon - gmba kek fondant oder dr shikin utk hantaran pertunangannya bertemakan pink, kek pisang oder dr aleeza (peminat setia kek pisang) , cc oder dr opismate dila, b'day kek oder dr kak marina & apa tah lg, x ingt dah.

1kg choc sponge cake oder dr kak yam utk b'day 2 dlm 1 (2 org ank bujangnya)


CMC oder dr fara UPPK KL, linda & kak zam


cistat oder dr kak ayu (dh lama oder tp aku baru ada mood nak buat hehehe), fara UPPK KL & fara kulai


Yg ni kek kukus. oder dr fara UPPK KL. dia ni mmg satu2nya peminat setia kek kukus.


cistat & tat choc oder dr hazila. ksian zila. dh lama dia oder tp aku x buat2. since zila akan fly ke UK x lama lg, so aku buat kan la.anak2 dia mmg suka btl tat choc ni. lps je amik tat dr aku, x sempat smpai rumah, dlm kete jgk anak2 dia mkn.


cmcc. permintaan dr comel yg sdg pregnant skrg ni. nak bwk balik kelantan umah mentua. sama gak la kes dia ni. lama dah mengidam nak mkn cc tp aku sejak2 pregnant ni, mmg x minat sunggoh nak buat cc sbb leceh. tmbah lak kalau nak hias dgn BC. adussss so at last kita buat kan jgk tp plain cmcc je lah


kek hantaran bertemakan gold. oder dr fara utk hantaran adik nya. nak kan design yg simple je.x nak bnyk bunga


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net