By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Oct-2009 01:35 Email | Share | Bookmark
Open House Rumah Mak

 
 
 
 
 
 
 
Mak mmg tiap2 thn x penah mis buat open house sejak aku dr sekolah lg. Mak rajin buat open house sbb mak rmai kwn. Kalau x buat, lg letih nak layan tetamu yg dtg sket2. Mlm tu rmai yg dtg. Stiap kali open house mak yg masak sndri & menu nya punyalah bnyk. Kalau bleh, mcm2 mknan yg dia nak masak cuma kitorg je yg x larat nak tlg. Utk part aku, biasala,aku buat kek je



Mlm tu ada juga marhaban



Ni semua gmba2 pd mlm tu. Gmba smua diambil oleh hubby



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net