By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Nov-2009 06:46 Email | Share | Bookmark
BiRthDay 3 in 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30 okt aritu, kitorg celebrate b'day utk 3org - my hubby & 2 org anak sdr (along & ikmal). Buat kat umah mak je, mlm, lps smua balik keje & anak2 sdr balik sek. Bday along & my hubby sama tarikh 31 okt. Bday ikmal lak 8 nov. So sng keje, sekali kan je lah. Tambahan plak bln 11 ni jdual mak dah penuh dgn projek katering dia (maklum la mak aku ni tukang masak, bz manjang). . Mjlis ni dh jd tradisi tahunan fmly kami. X de jmput org luar, just adik bradik jer. Sj suka2, bkn pe,kami smua mmg suka klau ada mjlis mcm ni sbb mak akn msk mcm2 :- (mak mmg suka&rjin msk dan kami plak mmg suka&rjin mkn&mkn&mknnnnn) D . So ni la smua gmba2 pd mlm tu, smua gmba di ambil oleh aku sndri (aku mmg suka amik gmbo ....)

Pd mulanya mcm nak beli je kek b'day tp akhirnya aku wt sndiri. Dlm pd x larat tp sndri bikin lg puas ati wlaupun just simple deco cmni ha. kek 1 udah ler, share aje utk 3 org. diorg pon bkn mkn sgt kek, dh jemu agknya asik mengadap aku wt kek je


baca doa dulu


ni la 3 "bday boy'. posing sblm tiup lilin smbil yg lain nyanyi lagu 'slmt pnjang umo'


tu diaaa juadah mlm tu yg dimsk special oleh 'mak yah' (mak aku ler tu), tksih makkkk
Menu - mee hun putih&100 pcs otak2 sponsored by akak, buah sponsored by kak raha, soto & lauk2 mak msk - lauk daging salai cili api dgn kacang botol, ikan goreng, sayur betik, sambal tumis ikan bilis dgn petai, kek & kfc aku sponsored


ucapan dr b'day boy


sblm mkn, acara penyampaian hdiah

along dpt hdiah dr haziq, paksu&ain


my hubby dpt hdiah dr haziq, ain & dr aku (gmbo aku bg hdiah x amik, lupa)


ikmal dtp hdiah dr haziq, paksu&ain


lps acara penyampaian hdiah, apa lg mkn laaaaaaaaaaaa


lps smua dh kenyang, acara bukak hdiah plak. smua kena bukak hdiah mlm tu jgk . ikmal dpt hdiah perfume, tshirt, suar pendek & buku citer dr haziq


along dpt hdiah tshirt, suar pendek & ehem... psssstttttt! malu nk ckp, (suar kcik dr aku) sj je nak kenakan along. smua gelak besar masa tu, sronok sgt


utk my hubby ku hdiahkan sandal, pak ngah bg thirt, akk lak bg stokin. pd mulanya ingatkan calculator. iye2 lah posing dgn kotak calculator tp rupa2nya isi dlmnya stokin


gmba 2 bradik


lastly gamba aku & ank sdr. t'ingin gak nak posing


pendek kata mlm tu smua hepiiiiiiiiiiiiiiiii dpt mkn,dpt hdiah. so tamat lah kisah b'day 3 in 1


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net