By: noraini ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Nov-2009 07:03 Email | Share | Bookmark
BirtHDaY AiN DLL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tarikh : 14 Nov. 2009
Tempat : Rumah Angah, Tmn Daya
Masa : 2ptg - 6ptg

Sbenanya bkn stakat majlis b'day ain (anak sedara) tp merangkap yg lain2 jgk - b'day angah (abg ku @ abah ain) & ulang tahun perkahwinan mereka, open house raya (sbb raya x sempat nak buat mjlis) & kenduri doa selamat. Semunya di satukan on 14 Nov. Jemputan rmai jgk, lbh kurang 300 org . Mknan semua di masak oleh..siapa lg? biasa la mak yah @ mak kami. Aku biasa la, x de lain, sponsor kek b'day & kek utk goody bag 100 pcs semunya. Wlaupun aku skrg dah semakin berat (pregnant 8bln) tp sempat jgk siapkan . Since aku dh jadi 'mak yung', angah tlh melantik aku jd camerawomen pd hari tu. So ni la hasil gmba yg aku snap pd hari tu.

Kad jemputan


Choc moist cake utk ain. Last minit punya design. No idea masa tu. Pegi kedai cari edible imej, saiz ni je yg ada, kecik la plak. X pe la jnji ada


Ain dah 9 thn...


Mcm2 ada. Roti jala, karipap, mee hun putih, pulut kuning cicah sambal tumis petai ikan bilis, nasi impit, tapai, laksa johor, kueh cara berlauk, jajan utk bdk2 yg dtg


Tetamu yg hadir...



Sesi bukak hdiah......Angh pon dpt gak hdiah ulang thn perkahwinan.


Bnyk jgk ain dpt hdiah dr kwn2. Yg paling bes hdiah set mainan barbie, besarrrrr nyerrrrrrr hehehe.


Cupkek yg ku buat. 100pcs campur2. Orange butter cake & choc moist




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net